شماره تماس : 09194317031-02166172948

دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

چراغ راهنمایی و تاریخچه آن (همراه با مفهوم رنگهای آن سبز،زرد، قرمز)

چراغ راهنمایی و تاریخچه آن (همراه با مفهوم رنگهای آن سبز،زرد، قرمز)

چراغ راهنمایی و مفهوم آن

چراغ راهنمایی یک وسیله یا نماد راهنمایی و رانندگی است. این چراغ در تقاطع جاده‌ها، پیاده‌روها، ورودی و خروجی معابر و برخی اماکن دیگر نصب می‌شود و جریان آمد و شد را هدایت می‌کند. این وسیله حق عبور را به کمک سه رنگ نوری استاندارد (قرمز، زرد ، سبز) مشخص می‌سازد.روشن بودن رنگ سبز به معنی اجازه عبور در مسیر مشخص شده‌است.روشن بودن رنگ زرد به معنی پایان یافتن مهلت عبور، دقت بیشتر برای عابران در حال عبور و اعلام توقف به عابرانی که به مسیر نزدیک می‌شوند.روشن بودن چراغ قرمز به معنی توقف است.عموماً نور قرمز شامل فام نارنجی رنگ و نور سبز شامل فام آبی رنگ است تا مبتلایان به کوررنگی قرمز-سبز را به گمراهی نیندازد.

تاریخچه چراغ راهنمایی

چراغ‌های راهنمایی در سال ۱۸۶۸ پیش از اختراع اتومبیل و در زمانی که ترافیک شامل چهارپایان، واگن‌ها، کالسکه‌ها و عابران پیاده می‌شد، طراحی و در لندن نصب شد.این چراغ از دو فانوس گازی قرمز به معنای توقف و سبز به معنای احتیاط و توسط مهندس راه آهن، به نام “J P Knight ” ساخته شده بود.البته یک سال بعد در ژانویه ۱۸۶۹ این چراغ راهنمایی گازی منفجر شد و مأمور پلیسی را که مشغول روشن کردن آن بود، به شدت مجروح کرد.اما اولین چراغ راهنمایی نسل جدید که به چراغ‌های راهنمایی امروزی شبیه تر است، بعد از اختراع اتومبیل و در شهر دیترویت و به همت یک مأمور پلیس راهنمایی و رانندگی ساخته شد.او این چراغ را با الهام از چراغ کنترل خط ریل راه آهن که از گذشته به چراغ‌های برقی خودکار مجهز شده بودند، طراحی کرد، این چراغ با سه فانوس، قرمز، نارنجی و سبز از چراغ‌های کنترل خطوط ریلی ساخته شد و در یک تقاطع در دیترویت نصب شد. با آزمایش موفقیت آمیز این چراغ، ظرف کمتر از یکسال ۱۵ تقاطع در این شهر به چراغ راهنمایی مجهز شدند. از آن تاریخ به بعد پیشرفت‌های بسیاری در حوزه طراحی و ساخت و مدیریت چراغ‌های راهنمایی به دست آمده‌است و امروزه چراغ راهنمایی به عنوان ابزار اصلی کنترل و مدیریت تقاطع‌های مهم هستند.

چراغ راهنمایی در ایران

چراغ راهنمایی در یکی از چهارراههای تهران همراه با نمایشگر زمان.در ایران هم نخستین چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در سال‌های دهه ۳۰ در تقاطع‌های سپه ولی عصر، پل امیر بهادر، باغ ملی، دروازه شمیران، گمرک و امیریه نصب شد ولی قبل از نصب این چراغ‌ها، چراغ‌های راهنمایی به صورت کوله پشتی بودند که دارای دو چراغ قرمز، سبز و کلیدی در جهت خاموش و روشن کردن آنها بود، کوله پشتی در پشت مامور قرار می‌گرفت و کلید آن روی سینه سمت چپ قرار داشت.بالاخره در سال‌های ۳۹ و ۴۰ تقاطع‌های شهر تهران به مرور به نسل جدید چراغهای راهنمایی مجهز شدند. نسل اول چراغ‌های راهنمایی و رانندگی که در شهر تهران راه‌اندازی شدند مجهز به فانوس‌های لامپی کوچک بودند که از دید کافی به خصوص در ساعات میانی روز و در نور شدید آفتاب برخوردار نبود ضمن آنکه به دلیل عدم طراحی مناسب سیستم برق رسانی و استفاده از روش کابل کشی هوایی برای تأمین انرژی، درصد بروز اختلال در سیستم برق آنها بسیار بالا بوده و خاموشی مکرر چراغ‌های راهنمایی در تقاطعات اجتناب ناپذیر بود.کنترل این نسل از چراغ‌های راهنمایی به صورت غیر خودکار و توسط مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی صورت می‌گرفت و تنها معیار تصمیم گیری آنها برای تغییر وضعیت چراغ، مشاهداتشان از وضع ترافیک در تقاطع مربوطه بود. میزان زمان سبز و قرمز نیز بسته به نظر همین مأموران پلیس تعیین می‌شد.تحول دیگر در طول این دوران، راه‌اندازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی زمان ثابت بود که در آنها مدت زمان فاز سبز و قرمز برای هریک از مسیرهای منتهی به تقاطع از قبل تعیین می‌شد و این زمان‌بندی فارغ از تغییرات حجم ترافیک در ساعات مختلف شبانه روز به صورت یکسان اعمال می‌شد.در سال ۱۳۷۱ با توجه به لزوم گسترش، بهینه‌سازی و ایجاد دگرگونی در تجهیز تقاطع‌ها به چراغ‌های راهنمایی مبتنی بر نگرش فنی و مهندسی و مطابق با استانداردهای روز دنیا و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین و سازماندهی نظام مند زمینه نصب و راه‌اندازی و بهره‌برداری از چراغ‌های راهنمایی، مسئولیت طراحی، نصب و راه‌اندازی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی سطح شهر تهران به عهدهٔ شهرداری تهران گذاشته شد. تولید کننده عمده این محصول شرکت پیام نور خودرو در ایران می‌باشد.چراغ‌های راهنمایی و مشکل گردش به چپ

یکی از مواردی که در چهار راههای معمولی کشور می‌توان از آن نامبرد مشکل همزمانی چراغ سبز عابر و ماشین‌هایی است که در چهار راه قصد گردش به چپ دارند و با وجوداینکه عابر بعنوان عنصر ترافیکی لحاظ شده و اخیراً برای تجاوز به خط عابر جریمه هم در نظر گرفته شده، با این حال به اینترتیب عملاً در ترافیک چهار راه در مواجهه رویارو با هجوم وسایل نقلیه که در رقابت برای عبور از چهار راه هستند قرار می‌گیرد. این مشکل نه تنها برای عابر پیاده بلکه برای وسایل نقلیه‌ای که در خیابان مقابل اند و قصد حرکت مستقیم را دارند در مواجهه با ماشین‌هایی که قصد گردش به چپ را دارند وجود دارد، راه حل زیر ساده، از نظر کیفی مطلوب و هم از نظر کمی مقرون به صرفه است و هم با ایجاد کاهش سطح ترافیکی برای عابر و رانندگان خودروها برخلاف تصور در زمان رفت‌وآمد آنها صرفه جویی می‌شود. آنچه که می‌توان بعنوان یک چهار راه استاندارد در نظر گرفت با توجه به آنچه که از کشورهای قانونمند و پیشرو در اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی می‌دانیم به اینترتیب است.۲۰۰–۱۰۰ متر قبل از هر چهار راه مسیرهای گردش به چپ و غیر آن با فلشهای راهنما روی سطح جاده به دو ناحیه با نسبت عرضهای ۱:۲ (با فرض تساوی احتمال عبور در هر سه جهت: راست، مستقیم و چپ) با ایجاد خط ممتد تقسیم می‌شود.در انتهای این مسیر پس از تقسیم ماشینها در سر چهار راه ابتدا چراغ راهنمایی گردش به چپ ماشین‌هایی را که گردش به چپ دارند هدایت کرده و در طی این مدت چراغ راهنمایی عابر یا عبور مستقیم به رنگ قرمز است.سپس چراغ راهنمایی گردش به چپ قرمز شده و همزمان چراغ راهنمایی عبور مستقیم و عابر پیاده در دو طرف مسیر سبز می‌شود.این وضعیت بترتیب برای گذر از خیابان مجاور در سمت راست انجام می‌شود تا پس از یک دور کامل دور چهار راه به نقطه اول بازگردد.البته شکل کلی چهار راه باید خیابانهای حاشیه‌ای گردش به راست را داشته باشد که معمولاً با گوشه‌های مثلثی شکل چهار طرف چهار راه هم در نظر گرفته می‌شوند، در این بین تنها مواردی که باید اضافه شوند استفاده از چراغهای راهنمایی در سر چهار راه که علاوه بر مسیر مستقیم مسیر گردش به چپ را هم بطور مجزا نشان می‌دهند و نیز ایجاد خطوط ممتد و پیکانهای راهنما روی سطح خیابان قبل از چهار راه در صورت موجود نبودن است.برای چهار راههایی که شکل توصیف شده را ندارند و امکان تغییر آن هم موجود نیست، با بازبینی روی عملکرد ترافیک و تصحیح چراغ‌های راهنمایی می‌توان با کنترل درست چراغهااز تلاقی همزمان رفت‌وآمد تا حد امکان جلوگیری بعمل آورد و از تنش مواجهه همزمان وسیله نقلیه با عابر پیاده یا وسیله نقلیه کاست.

مهفوم رنگ های چراغ راهنمایی و رانندگی

در محل هایی که عبور و مرور به وسیله چراغ راهنمایی و رانندگی کنترل می شود، رنگ های زیر برای مقاصدی که معین شده است به کار می رود:

چراغ سبز برای حرکت: رانندگان وسایل نقلیه ای که با چراغ سبز روبرو می شوند حق عبور یا گردش دارند مگر آنکه گردش به وسیله علامت دیگری ممنوع شده باشد. در هر حال وسایل نقلیه در حال گردش باید حق تقدم عبور وسایل نقلیه ای را که در مسیر مجاز خود مستقیم می روند و حق تقدم پیادگانی را که از گذرگاه پیاده در حرکتند رعایت نمایند. با وجود این اگر جریان ترافیک در جهتی که آن ها در حال پیش رفتن هستند آن چنان متراکم باشد که چنان چه وارد تقاطع گردند با تغییر و تبدیل بعدی رنگ چراغ نتواند از آن خارج شوند، چراغ سبز در تقاطع، رانندگان را برای ادامه حرکت مجاز نخواهد ساخت.

 

چراغ زرد برای احتیاط: رانندگان وسایل نقلیه ای که با این چرغ روبرو می گردند نباید از خط ایست یا از تراز چراغ راهنمایی و رانندگی عبور کنند مگر آنکه آن چنان به خط ایست تقاطع و یا چراغ راهنمایی و رانندگی نزدیک شده باشند که پیش از عبور از خط ایست تقاطع و یا چراغ راهنمایی و رانندگی نزدیک شده باشند که پیش از عبور از خط ایست یا از تراز چراغ راهنمایی و رانندگی نتوانند به آسانی توقف نمایند.در هر حال در صورت ورود قبلی به تقاطع باید به حرکت خود ادامه داده و با رعایت مقررات دیگر از تقاطع یا گذرگاه عبور کنند.

 

چراغ قرمز برای ایست: رانندگان وسایل نقلیه ای که با چراغ قرمز برخورد می کنند باید پیش از خط ویژه ایست، توقف کامل نمایند و در صورت نبودن خط ایست در فاصله پنج متری چراغ راهنمایی و رانندگی بایستند و تا روشن شدن چراغ سبز و تخلیه تقاطع از وسایل نقلیه منتظر بمانند.چراغ چشمک زن زرد برای عبور با احتیاط: رانندگان وسایل نقلیه با دیدن این چراغ از تقاطع و گذرگاه پیاده باید با احتیاط و سرعت کم عبور نمایند.چراغ چشمک زن قرمز برای ایست و عبور: رانندگان وسایل نقلیه در صورت برخورد با این چراغ نباید از خط ایست و یا در صورت نبودن خط ایست از تراز چراغ راهنمایی و رانندگی فراتر روند و باید توقف نموده و پس از اطمینان از نبودن خطر تصادف، حرکت و عبور نمایند. همین اقدامات هنگام دیدن تابلوی ایست باید انجام شود.در تقاطع هایی که مسیر جداگانه گردش به راست به وسیله جدول یا خط کشی تعبیه نشده است، هنگامی که چراغ راهنمایی و رانندگی قرمز است، رانندگانی که قصد گردش به راست داشته باشند در صورت نصب تابلوی ویژه ای که گردش به راست را مجاز اعلام می نماید، می توانند از منتهی الیه سمت راست راه و با رعایت احتیاط و حق تقدم عبور وسایل نقلیه و پیادگانی که با چراغ سبز در حال عبور می باشند، وارد راه مجاور سمت راست شوند.

دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

اهمیت تجهیزات ترافیکی در چیست؟

اهمیت تجهیزات ترافیکی در چیست؟

هر ساله افراد زیادی جان خود را به دلیل سوانح رانندگی از دست می‌­دهند و در این میان خانواده­‌های بسیاری داغ­دار می­‌شوند. یک مورد از مهم­ترین راه‌کارها برای جلوگیری از این حوادث تلخ و آسیب‌­های جدی پس از آن، استفاده از تجهیزات ترافیکی است. تجهیزات ترافیکی شامل تابلوهای راهنمایی و رانندگی، بشکه­‌های ایمنی، استوانه و کله قندی ایمنی، سرعت­گیر و… می‌شوند. تمام این علائم و ابزارها برای جلوگیری از بروز انواع حوادث است. شاید برای بیشتر افراد این سوال مطرح باشد که اهمیت تجهیزات ترافیکی در چیست؟ برای پاسخ به این سوال و آگاهی بیشتر در زمینه تجهیزات ترافیکی، با ایمن وان همراه باشید.

تجهیزات ترافیکی چیست؟

تجهیزات ترافیکی آن دسته از ابزارهایی هستند که برای کنترل ترافیک، حفظ امنیت عابرین، خودروها و رعایت مقررات مورد استفاده قرار می­‌گیرند. این تجهیزات عموما از رنگ­‌های زرد، قرمز و نارنجی تولید می‌­شوند؛ چرا که این رنگ­‌ها علاوه بر این که هشدار دهنده هستند، از مسافت­‌های بسیار دور نیز قابل شناسایی بوده و می­توان در نقش بازدارنده بسیار خوب عمل کنند.

چرا تجهیزات ترافیکی اهمیت دارند؟

همان‌طور که پیش از این گفتیم، تجهیزات ترافیکی شامل علائم و ابزارهای بسیاری می‌­باشد که به منظور پیشگیری از سوانح و مشکلات متعدد ایجاد شده‌­اند. هرکدام از این تجهیزات ترافیکی دارای اهمیت ویژه‌­ای هستند و برای ایجاد نظم و انضباط در سطح شهر و جاده‌ها نصب می­‌شود.

اهمیت تجهیزات ترافیکی جاده‌­ای

جاده‌­ها به مانند شاهرگ­‌های اصلی هستند که شهرها را به یکدیگر متصل کرده‌­اند و سهم به­‌سزایی در رفت و آمد بین شهری دارند. بسیاری از تصادفات و حوادث رانندگی که منجر به آسیب­‌های شدید بدنی و حتی مرگ می­‌شوند، در جاده‌­های بین شهری اتفاق می‌­افتد. این افزایش سوانح به دلیل سرعت­ زیاد، رانندگی طولانی مدت و به دنبال آن خستگی و مواردی از این دست است. یکی از مواردی که این تصادفات جاده­‌ای را تشدید می­‌کند، عدم استفاده از تجهیزات ترافیکی جاده‌­ای است.بسیار در اخبار و رسانه­‌ها دیده­‌ایم که وسیله نقلیه‌­ای به دلیل نبود علائم رانندگی مناسب در جاده از مسیر منحرف و باعث بروز خسارات جانی و مالی شده­ است. بنابراین شاید بتوان این گونه برداشت کرد که اهمیت وجود تجهیزات و علائم ترافیکی در جاده‌­ها نسبت به شهرها بسیار بیشتر است. چراکه به دلیل مواردی چون سرعت بالا، رانندگی طولانی مدت، ناآشنایی با جاده، سختی رانندگی در جاده، تاثیر شدید آب و هوا بر جاده و… نیاز به این تجهیزات بیشتر احساس می‌شود.

اهمیت علائم رانندگی

تابلوهای ترافیکی و علائم رانندگی نصب شده در شهرها و  جاده­‌ها برای یاری رساندن به عابرین و رانندگان مورد استفاده قرار می­‌گیرد. اهمیت وجود این ابزار به این دلیل است که آن‌ها به مانند یک کتاب راهنما عابرین پیاده و رانندگان وسائل نقیله را نسبت به مسیر، آگاه و اطلاعات لازم برای هدایت صحیح را به آن‌­ها می­‌دهند. برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی، خیلی مهم است که این تجهیزات در مسیری درست نصب و مورد استفاده قرار بگیرد.

اهمیت موانع ترافیکی

یک نمونه از مهم­ترین تجهیزات ترافیکی، ضربه‌­گیرهایی هستند که در نقاط پرخطر و آسیب زننده نصب می­‌شوند. این ضربه­‌گیرها تا حد بسیار زیادی می­‌توانند از بروز خسارت‌­های جانی پیشگیری کند. علاوه ­بر آن از رسیدن آسیب جدی به وسیله نقلیه نیز جلوگیری می­‌کنند. همچنین جداکننده‌­‌های مسیرهای شهری و جاده‌­ای نیز می­‌توانند در مدیریت و کنترل ترافیک نقش بسیار مهمی را ایفا کنند. از دیگر موانع ترافیکی که در داخل شهر بسیار پرکاربرد هستند می‌توان به سرعت­گیرها اشاره کرد. سرعت­گیرها با نصب شدن در مسیرهای پرتردد و پرخطر با ایجاد مانع سبب کاهش سرعت خوردوها می‌شود که این امر در کاهش تصادفات شهری و جاده‌­ای نقش مهمی دارد.

اهمیت چراغ‌­های راهنمایی

چراغ‌­های ترافیکی برای ایجاد نظم در رانندگی مورد استفاده قرار می­‌گیرند. چراغ راهنمایی با سه رنگ سبز، زرد و قرمز، پر استفاده‌ترین چراغ‌ها هستند که به صورت استاندارد تنظیم شده و در سراسر جهان کاربرد یکسانی دارند. چراغ­‌های چشمک زن به منظور هشدار دادن به رانندگان بر سر تقاطع‌­ها یا محل‌­های مربوطه نصب می‌­شوند. بنابراین چراغ‌­های راهنمایی و چشمک زن از جهت ایجاد نظم و هشدار دادن به رانندگان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. چراغ­‌های چشمک زن به دو رنگ قرمز و زرد هستند. رنگ قرمز در محل‌­های پرخطر دیده شده و رنگ زرد به معنی احتیاط است. معمولا در چهارراه‌هایی که ترافیک زیادی وجود دارد برای هدایت بهتر رانندگان از چراغ‌های فلش‌دار استفاده می‌شود. همچنین نوعی چراغ راهنمایی برای عابرین پیاده وجود دارد که گذشتن از خیابان را برای آن‌ها راحت‌تر می‌کند.

اهمیت کیفیت تجهیزات ترافیکی

از دیگر موارد مورد اهمیت در تجهیزات ترافیکی، کیفیت آن­ها است. وجود کیفیت نیز در کارایی تجهیزات ترافیکی نقش بسیار مهمی دارد. این کیفیت شامل موارد زیر می‌باشد.

  1. دوام: مقاومت کافی را در برابر ضربات و صدمات صورت گرفته داشته باشد. همچنین در هر شرایط آب و هوایی شکل مطلوب کارکرد خود را از دست ندهد.
  2. مهندسی: مهندسی بودن ابزار ترافیکی بسیار حائز اهمیت می­‌باشد. این ابزار باید کارکرد بسیار خوبی داشته باشد.
  3. حفظ امنیت: تجهیزات باید نقش پیشگیرانه داشته باشند و یا میزان آسیب و صدمات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند. از این بابت باید دارای امنیت باشند که میزان صدمات وارده را افزایش ندهند.
  4. خدمات: این مبحث مستقیما به شرکت تولیدکننده تجهیزات ترافیکی مربوط است. باید خدمات‌دهی در حد بسیار مطلوب و رضایت‌بخش انجام شود.

اهمیت تجهیزات ترافیکی در چیست؟ این گونه می­توان بیان کرد که اهمیت تجیهزات ترافیکی در کاهش میزان تصادفات شهری و جاده­ای و کنترل ترافیک شهری و جاده است. به طور کلی این علائم و تجهیزات به منظور ایجاد نظم در جامعه و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی تولید و مورد استفاده قرار می‌­گیرد. همچنین کیفیت این ابزارهای ترافیکی نیز از مواردی است که باید به آن توجه ویژه‌­ای داشت. کیفیت یکی از ستون­‌های اصلی در ارائه خدمات هرچه بهتر این تجهیزات است و این امر تنها به واسطه­ خریدی مطمئن و آگاهانه صورت می‌­پذیرد. شما می‌توانید از شرکت ایمن وان بزرگ­ترین تولیدکننده انواع تجهیزات ترافیکی در کشور، با کیفیت ترین تجهیزات ترافیکی را خریداری کنید.

 
دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

تجهیزات ایمنی چیست؟ و چرا باید از تجهیزات ایمنی استفاده کرد؟

تجهیزات ایمنی چیست؟ و چرا باید از تجهیزات ایمنی استفاده کرد؟

تجهیزات به مجموعه وسایل و امکاناتی که در یک فرآیند به کار می رود، گفته می شود. از این رو تجهیزات ایمنی، همان گونه که از نام آن مشخص است، شامل وسایل است که برای محافظت از زندگی و جلوگیری از جراحات و تلفات مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی، تجهیزات ایمنی حفاظتی است که توسط افراد به منظور جلوگیری و به حداقل رساندن شرایط تهدید کننده در محیط، صدمات جدی و بیماری های محل کار و آسیب های ناشی از حوادث مختلف در زندگی روزمره استفاده می گردد.همه ی ما جمله ی معروف پیشگیری بهتر از درمان است را بارها شنیده ایم. این جمله به طور هوشمندانه ای به این نکته که باید برای بدترین حالت آماده بود، اشاره می کند. عصر حاضر، عصر تکنولوژی و توسعه صنعت است که فعالیت های انسان را در تمامی ابعاد زندگی تحت تاثیر قرار می دهد. هر یک از این فعالیت ها خطرات خاص خود را به دنبال دارند. لذا عقل آدمی حکم می کند که در برابر خطرات و آسیب های ناشی از حوادث مختلف از خود محافظت کند. از این رو وی با ایجاد و تولید تجهیزات ایمنی، تا حد زیادی توانسته است خود را از این آسیب ها مصون نگه دارد.به عنوان مثال در حال حاضر مقیاس وسیعی از صنایعی که افراد در آن مشغول به کار هستند نظیر صنایع ساخت و ساز،  صنایع فولاد سازی و ریخته گری، صنایع خودروسازی،  صنایع چوب، صنایع مواد غذایی، کارخانجات ریسندگی و بافندگی و … با خطرات و ریسک بالا در وقوع حوادث احتمالی روبه رو هستند. لذا داشتن تجهیزات ایمنی مناسب در تضمین سلامت کلی کارگران در محل کار بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که این تجهیزات به منظور محافظت از کارگران در برابر خطرات بهداشتی یا ایمنی در محل کار طراحی شده اند. با استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب، کارگران می توانند حوادث قابل پیشگیری که سالانه در محل های کار اتفاق می افتد را تا حد الامکان کاهش دهند.از جمله عوامل آسیب رسان و خطرات تهدیدکننده در محیط کار؛ می توان به وجود انواع خطرات شیمیایی، رادیولوژیکی، فیزیکی، الکتریکی، مکانیکی، بیولوژیکی و سایر خطرات دیگر با ویژگی هایی چون خورندگی، سوزانندگی، برندگی، سرطان زایی، سمیت و …. اشاره نمود که سلامت کارگران و سایر افراد ذی ربط را تحت تاثیر قرار می دهند. بنابراین در شناسایی خطرات قابل پیش بینی و چگونگی کنترل آن ها،  تجهیز به وسایل ایمنی مناسب مرتبط با موضوع دارای اهمیت بسیاری می باشد زیرا که ضمن داشتن حداکثر بهره وری و تلاش در راستای تولید سبب حفاظت از نیروی انسانی در محیطی ایمن تر می شوند. از این رو تجهیزات ایمنی نه تنها فعالیت های انسانی را محدود نمی کنند بلکه افراد می توانند با خیال آسوده و با تمرکز بیشتر به کار خود بپردازند. این امر سبب گشته تا رعایت صحیح اصول ایمنی در راستای حذف و کاهش خطرات در لیست اولویت های مشاغل و مراکز صنعتی قرار گیرد. لذا ایجاد محیطی ایمن در کار از وظایف اصلی مدیران و کارفرمایان هر بخش از سازمان می باشد. به گونه ای که در اکثر موقعیت ها، بدون داشتن تجهیزات ایمنی به افراد اجازه کار داده نمی شود. این مهم است که افراد بدانند باید از چه وسایلی جهت حفاظت از خود در محیط کار استفاده کنند، چه تجهیزاتی برای شغل آن ها با این هدف تولید شده و این وسایل را باید با چه خصوصیاتی تهیه کنند. 

تجهیزات ایمنی چه کاربردی دارند؟

برخلاف تصور عموم، تجهیزات ایمنی تنها منوط به محیط های شغلی نظیر محیط های کارگاهی و صنعتی نمی باشند بلکه وجود ضرورت استفاده از آن در تمامی ابعاد قابل مشاهده است. به عنوان مثال در خانه و محل زندگی نیز به منظور پیش گیری باید تجهیزاتی برای مواقع حادثه در نظر گرفته شود. کپسول های آتشنشانی و باکس آن از تجهیزات ضروری در این مورد می باشند. همچنین از تجهیزات محافظتی به منظور اهداف ایمنی در فعالیت های تفریحی نظیر سفرهای کمپی و مباحث ترافیکی نیز استفاده می شود. از جمله این تجهیزات می توان به روشنایی های اضطراری، موانع کنترل جمعیت، موانع محافظت در برابر افتادن، چادرها و کیسه خواب های انفرادی، علائم هشداردهنده و خطر و سایر تجهیزات اشاره نمود. بنابراین می توان گفت تجهیزات ایمنی گستره ی وسیعی از محافظت می باشند که به طور کلی به تجهیزات حفاظتی فردی و گروهی تقسیم می شوند.تجهیزات حفاظت فردی نوع خاصی از حفاظت می باشد که شخص قسمت های مختلف بدن خود را از خطرات محیط کار از طریق وسایل ایمنی  مصون می دارد. استفاده از تجهیزات ایمنی فردی به طور کلی شامل کلاه ایمنی، عینک ایمنی، دستکش ایمنی، ماسک ایمنی، کفش ایمنی، گوشی ایمنی و لباس کار می باشد.پا به عنوان یکی از قسمت های مهم بدن انسان که سبب تحرک وی می باشد در برابر خطرات محیطی همچون سطوح سخت و سرما و گرما آسیب پذیر است. از آن جایی پاها از بدن آدمی پشتیبانی می کنند و به معنای واقعی کلمه روزانه وزن های سنگینی را حمل می کنند، از این رو داشتن کفش مناسب برای محافظت از پاها در همه زمان ها به ویژه در محل کار بسیار مهم می باشد. کفش های ایمنی که امروزه با تناسب مطلوب و رعایت اصل راحتی برای محافظت از پاها طراحی شده اند سبب افزایش رفاه می شوند، سیستم عضلانی و اسکلتی بدن را از استرس و خستگی رهایی می بخشند و از حوادث کار و آسیب بلند مدت جلوگیری می کنند.

چرا محافظت از پاها و راحتی آن ها دارای اهمیت است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که معمولا صدمات وارده بر پاها عمدتا به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول شامل آسیب دیدگی پاها بر اثر خرد شدن، پیچ خوردگی، پارگی، سوراخ شدن و… است و دسته دوم صدمات ناشی از لغزش و زمین خوردن در حین زندگی روزمره می باشد. دسته دوم همیشه منجر به آسیب دیدگی پاها نمی شوند اما عدم توجه به ایمنی پاها و رخداد موارد دسته اول نقش مهمی در بروز آن ها دارد.  همچنین مواردی چون پینه، تاول، میخچه، فرو رفتن ناخن ها در پاها، خستگی پاها و … که به دلیل داشتن کفش نامناسب میان کارگران شایع می باشد، گرچه ممکن است موجب آسیب دیدگی جدی پاها نشوند اما درد و رنج ناشی از آن ها هوشیاری و تمرکز فرد را در حین کارکاهش داده و احتمال بروز حادثه را افزایش می دهند.بنابراین می توان گفت حوادث محل کار ناشی از کفش نامناسب می تواند سبب از کارافتادگی فرد شده و هزینه های سنگینی را برای کارفرما و کارگر ایجاد کند. بدون محافظت از پاها احتمال آسیب دیدگی به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد لذا انتخاب کفش ایمنی مناسب و ایمن بسیار حائز اهمیت است.

عوامل آسیب رسان به پاها در محیط کار چه هستند؟

کفش ها و چکمه های ایمنی امروزه تقریبا در همه زمینه های شغلی  برای همه ی رده ها اعم از کارمند،  مهندس، کارگر، تکنسین و… به منظور محافظت شخصی از پاها مورد استفاده می باشند. با داشتن تجهیزات ایمنی مناسب  می توان به طور چشم گیری از وقوع حوادث کار جلوگیری نمود و ایمنی شغلی را افزایش داد. می توان گفت داشتن کفش ایمنی در مواردی بسیار ضروری می باشد که احتمال آسیب جدی به پا از طریق وظایف شغلی روزانه فرد ایجاد شود. به طور کلی خطرات تهدید کننده و آسیب رسان به پاها در محیط کار شامل آسیب های ناشی از سقوط اجسام سنگین و سخت، سوختگی های ناشی از مواد مذاب، قابل اشتعال و…، آسیب های ناشی از مواد خطرناک چون اسید، برق گرفتگی و آسیب های ناشی از لیز خوردن می باشند. بنابر مطالب ذکر شده می توان گفت خطرات پیش رو برای کارگران با توجه به محل کار و انواع وظایف کارگر متفاوت است. لذا مهمترین گام جهت کاهش خطرات مرتبط با پاها، شناسایی و ارزیابی خطرات  خاص مرتبط  با محل کار می باشد تا  افراد را در انتخاب مناسب کفشی ایمن جهت جلوگیری از صدمات احتمالی راهنمایی کند. 

چه نوع کفش ایمنی در محافظت از پاها مناسب است؟

همان گونه که قبلا گفته شد، کفش های مختلف بنا بر نوع خطرات احتمالی از طریق مختلف از پاها محافظت می کنند. به طور کلی کفش های کار به دو دسته کفش های اداری و کفش های ایمنی تقسیم می شوند. تفاوت این دو در داشتن کلاهک محافظ انگشتان پا می باشد که قبلا  در کفش های ایمنی بیشتر از فولاد ساخته می شد اما امروزه از آلمینیوم و کامپوزیت درجه یک نیز ساخته می شود. هر دو دسته برای پاسخگویی به الزامات مختلف در محل کار به سطح های مختلف محافظتی تقسیم می شوند. با این حال کفش ها و چکمه های ایمنی از درجه حفاظتی بالاتری برخوردارند.  چکمه های ریخته گری، چکمه های ضد آب،  چکمه های مقاوم در برابر لغزش، چکمه های مقاوم در باب جریان الکتریسته و …. نمونه هایی از انواع کفش های ایمنی بنا بر عملکردشان در محیط کار هستند.در هنگان انتخاب کفش ایمنی باید به نکاتی چون استحکام و مقاوم بودن کفش، راحتی و تناسب، جنس کفی و زیره کفش متناسب با نوع شغل، سایز مناسب ( عدم انتخاب کفش خیلی گشاد و یا خیلی تنگ)، پاشنه کفش و سایر ویژگی ها توجه نمود.

چه چیزهایی را باید در مورد دستکش ایمنی بدانیم؟

یکی از مهمترین تجهیزات ایمنی در حفاظت شخص از خود در حین کار، استفاده از دستکش های ایمنی می باشد. چرا که دست ها و انگشتان به عنوان یکی از مهمترین قسمت های بدن در انجام فعالیت های شغلی، با احتمال وقوع آسیب بالایی روبه رو هستند. بنابراین محافظت صحیح از آن ها امری حیاتی است. دستکش های ایمنی پوشش های محافظی برای ایمنی دست ها در حین کار کردن هستند که بسته به نوع استفاده و نیاز به نوع محافظت مربوطه دارای انواع مختلفی می باشند.حفاظت از دست ها در شرایط خطرناک برخی مشاغل چون آسیب های ناشی از برق گرفتگی، برش با مواد تیز، سرمازدگی و گرمازدگی، سوختگی، خطرات باکتری شناسی، پاشش مواد رقیق و … استفاده از دستکش های ایمنی را بسیار ضروری می سازد. در همین راستا انواع مختلف دستکش های ایمنی شامل دستکش های ایمنی ضد برش، ضد الکتریسیته، دستکش های آتشنشانی، دستکش جوشکاری، دستکش ضد آب، ضد اسید، چرمی و….ایجاد گشته اند که با مرور زمان و با افزایش متنوع فعالیت ها و مشاغل روز به روز متناسب با فعالیت مخصوص به خود بر تعداد آن ها اضافه می گردد. از جمله مشاغلی که استفاده ازدستکش ایمنی برای آن ها واجب است افراد مشغول به کار در حیطه هایی چون جوشکاری، کار با فلز،  باغبانی، کار با چوب، کار با برق، ساخت و ساز، آتشنشانی و…. می باشد.دستکش های ایمنی از موادی چون مواد پلیمری، پلاستیکی، کتان، لاتکسی، چرم و …. هستند که از نظر اندازه به سه دسته شامل : تا روی مچ دست، تا روی ساعد و تا روی آرنج تقسیم می شوند. از دستکش های ایمنی نهتنها در امور شغلی استفاده می شود بلکه در موقعیت های دیگری چون امور خانه نیز به منظور محافظت از دست وانگشتان آن مورد استفاده قرار می گیرند.

دستکش های ایمنی مناسب باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

از آن جایی که یکی از مهمترین تجهیزات ایمنی، دستکش های ایمنی می باشد.لذا باید به ویژگی های دستکش های ایمنی مناسب آگاهی داشت. ویژگی های دستکش های ایمنی مناسب عبارتند از:دستکش ایمنی مناسب باید دارای کیفیت بوده و از دوام بالایی برخوردار باشند.دستکش ایمنی مناسب نباید ایجاد حساسیت کند و موجب عرق کردن دست شود.در انتخاب دستکش ایمنی مناسب باید به سایز دست توجه شود.در صورت نیاز دستکش ایمنی مناسبباید ضد الکتریسیته و ضد مواد شیمیای و خطرناک باشند.دستکش ایمنی مناسب باید به گونه ای باشد که فرد در آن احساس راحتی کند تا بتواند بلامانع در حین حفظ ایمنی دستان به فعالیت خود ادامه دهد.چنان چه قصد خرید انواع دستکش های ایمنی با بهترین کیفیت را دارید، جهت سفارش می توانید با سایت ماه ایمن با 40 سال سابقه کاری در حیطه تجهیزات ایمنی مراجعه نمایید و محصول خود را با نازل ترین قیمت تهیه کنید. جهت مشاره و سفارش می توانید با شماره تماس درج شده در سایت ایمن وان با ما در ارتباط باشید.

تولید لباس کار به چه منظور صورت می گیرد؟

لباس کار پوششی است که افراد حین فعالیت و انجام وظایف شغلی در محیط کار از آن استفاده می کنند. همان گونه که مشاغل بسیار زیاد و متنوعی وجود دارند، به همان اندازه لباس های کار متنوع اند. به گونه ای کهمی توان گفت هر شغل لباس و پوشش مخصوص به خود را دارد. آنچه کهلباس های کار را از یکدیگر متمایز می کند، نوع شغل، موقعیت هر فرد در سازمان و نوع طراحی مورد نیاز مربوط به آن است. در واقع میزان خطرات یک شغل که فرد را در شرایط تهدیدکننده قرار می دهد و نیاز به ایمنی را موجب می شود؛نوع طراحی، جنس و رنگ لباس کار را تعیین می کند.به عنوان مثال نوع لباس کار پرستاران و پزشکان بیمارستان و مراکز پزشکی،  روپوش با طرح و رنگی مشخص می باشد در حالی که لباس کار یک کارگر شهرداری در شیفت شب به منظور کاهش خطر و نیاز به دیده شدن،  لباس هایی با طرح و نوارهای شبرنگ است.  همچنین  لباس کار آتش نشانان به صورت کلی شامل اورکت و شلوار  و معمولا با رنگ قرمز و نارنجی می باشد که با توجه به خطرات بالای این شغل در مواجه با حریق به گونه ای طراحی می گردند که تا حد زیادی در برابر حرارت و آتش مقاوم بوده و تعریق آتش نشان ها را تا حد زیادی کاهش دهند. در حالی که لباس یک کارگر معدن باید به گونه ای باشد که دید بالا داشته باشد، در برابر سایش مقاوم بوده و فرد را  در برابر باد و باران و سرما حفظ نماید.بنابراین می توان گفت لباس کار یک پوشش محافظتی به منظور افزایش ایمنی در محیط کار است که شامل انواع مختلف روپوش،بلوز و شلوار، کاپشن شلوار دو تکه، دو بنده، پیش بند، بیلرسو با رنگ های متنوع و جنس های مختلف متناسب با توع شغل می باشد.لازم به ذکر است کهشرایط آب و هوایی نیز در طراحی لباس کار مورد توجه قرار می گیرند، چرا که لباس کار باید راحتی فرد را نیز در حین کار فراهم کند. به عنوان مثال لباس کار یک محیط سرد به گونه ای طراحی می گردد که بتواند عایق گرما باشد و فرد را از سرمای زیاد حفظ نماید. در حالی که انتخاب طرح، رنگ و جنس لباس کار برای یک محیط بسیار گرم به ویژه در فصل تابستان با توجه به نیاز به تبادل گرما و هوا صورت می گیرد.داشتن لباس کار مناسب علاوه بر آن که می تواند جان فرد را در برابر آسیب دیدگی های احتمالی مرتبط با شغل مورد نظر حفظ نماید، لباس های شخصی وی را نیز از خرابی وکثیف شدن مصون می دارد.با وجود آن که هدف اصلی داشتن لباس کار در برخی مشاغل افزایش و حفظ ایمنی نیروی کار در برابر خطرات پیش رو شغل مربوطه می باشد، در برخی مشاغل هدف از برخورداری ازلباس های کار تنها ایجاد هماهنگی، نظم و آراستگی است که یک دستی و اتحاد میان پرسنل را القا کند. تولید لباس های کار با هدف ذکر شده از انعطاف پذیری بالاتری در طراحینسبت به دسته اول برخوردار است،به گونه ای که یونیفورم های مذکور دارای طرح های و رنگ هایمتنوع می باشند. به عنوان مثال پیش بندهای طراحی شده با رنگ ها و طرح های خاص برای کافه داران و رستوران داران از این دست هستند.بنابراین می توان گفت لباس های کار به منظور ایجاد ایمنی، راحتی، هماهنگی و نظم طراحی و تولید می شوند.

لباس کار مناسب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

ضمن آن که جنس، رنگ، طرح و نوع لباس کار هر شغل باید متناسب با آن شغل در نظر گرفته شود؛ لباس کار مناسب باید ویژگی های را نیز دارا باشند.لباس کار مناسب هر شغل در درجه اول باید به گونه ای باشد که فرد در آن معذب نبوده و بدون وجود مشکل بتواند به راحتی به کارهایش رسیدگی کند.لباس کار مناسب از دوخت تمیز و پارچه با کیفیت و مقاومبرخوردار می باشد.لباس کار مناسب باید متناسب با اندام فرد باشد. لباس کارهای تنگ مانع از حرکات آزادانه فرد می گردد و در سرعت عمل به موقع وی تاثیر می گذارد. در حالی که لباس کار گشاد نیز دست و پا گیر بوده و موجب آشفتگی فرد می شود.در تولید لباس کار مناسب باید به شرایط آب و هوایی توجه شود. ضمن آن که لازم است افراد در هنگام خرید لباس کار به فصل استفاده از لباس کار دقت فرمایند.در تولید لباس کارهای مناسب برای مشاغل مخصوص باید به شرایط ویژه ای چون ضد حرارت بودن، ضد آب بودن، ضد مواد شیمیایی بودن و سایر شرایط ویژه توجه شود.برای سفارش و خرید آنلاین انواع تجهیزات ایمنی اعم از انواع لباس کار، دستکش و کفش کار می توانید به فروشگاه اینترنتی ایمن وان مراجعه نمایید. این فروشگاه  تجهیزات ایمنی را با بهترین کیفیت گردآوری کرده است تا همه‌ی افراد در سرتاسر ایران  و در کمترین زمان ممکن بتوانند سفارش و خرید خود را انجام دهند و درب منزل کالای خود را تحویل بگیرند.

WhatsApp
Telegram
Facebook
دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

کاربرد موانع پلاستیکی ترافیکی در جاده چیست؟

کاربرد موانع پلاستیکی ترافیکی در جاده چیست؟

در مواردی که قابلیت حمل و نقل جداکننده پلاستیکی مهم است، استفاده از موانع پلاستیکی ترافیکی پر از آب بهترین گزینه محسوب می شود. با توجه به تطبیق پذیری و نفع اقتصادی این موانع ترافیکی می توان از آن ها در مشخص کردن مناطق ساخت و ساز و تغییر مکان موقت ترافیک برای هدایت خودروها و عابران پیاده استفاده کرد. در این مطلب سعی کردیم شما را با بعضی از مزایای موانع پلاستیکی ترافیکی پر از آب آشنا کنیم.

مزایای پر کردن آب در موانع پلاستیکی ترافیکی

انتقال سریع و صرفه جویی در هزینه

‌وزن بسیار سبک این موانع پلاستیکی ترافیکی در مقایسه با جداکننده های بتنی موجب شده است، تا در زمان کم تر و و با حداقل هزینه و زحمت ممکن، برای نصب در محل مناسب انتقال داده شود. از آنجایی که هزینه های حمل و نقل این جداکننده ترافیکی بسیار کم است، بنابراین به عنوان یک جداکننده موقت برای مواردی مثل رویدادهای ورزشی، محل پارک خودرو، بنادر، فرودگاه ها، محل ساخت و ساز و سایر موقعیت های اضطراری مناسب می باشد.جالب است بدانید، زمانی که موانع پلاستیکی ترافیکی خالی از آب است، بیش تر از ۲۸ کیلوگرم وزن ندارد. این بدان معنی است که حتی یک نفر هم می تواند به راحتی آن را جابه جا کند. بنابراین استفاده از این جداکننده ها به شما این امکان را می دهد، که در هزینه های اضافی لیفتراک و ماشین های سنگین برای جابه جایی موانع ترافیکی صرفه جویی کنید. پس از جا به جایی و فیکس شدن موانع پلاستیکی ترافیکی با یکدیگر، در مرحله نهایی آن را با آب پر می کنند. لازم به ذکر است که این آب را می توان از طریق پلاگینی که در قسمت پایین جداکننده پلاستیکی تعبیه شده، تخلیه کرد.

استفاده چند منظوره جدا کننده ترافیکی

موانع پلاستیکی ترافیکی را اغلب در رنگ های روشن تولید می کنند و این باعث می شود که از فاصله زیاد هم قابل تشخیص باشد. موانع ترافیکی برای محیط های باز طراحی شده اند. جدا کننده های ترافیکی به عنوان یک علامت هشدار دهنده به وضوح مرزها را مشخص کرده، ترافیک و عابران پیاده را به سمت مسیر درست هدایت می کنند. می توان از این جداکننده ها برای تبلیغات آرم شرکت های مختلف و آگهی های گوناگون نیز استفاده کرد. همچنین می توان از چراغ فلاشر هشدار دهنده برای جلب توجه بیش تر بر روی جداکننده پلاستیکی پر از آب استفاده کرد.

یکی دیگر از ویژگی های بارزی که جداکننده پلاستیکی پر از آب را در مقایسه با جداکننده بتنی برجسته می سازد، این است که می توان به سادگی ابتدا و انتهای آن ها را با هم چفت کرد، تا قفل شود. در نتیجه یک جداکننده ترافیکی یک پارچه، بدون هیچ مرز و شکاف خواهیم داشت. این امر باعث می شود که مقاومت کل ساختار موانع پلاستیکی ترافیکی افزایش یابد. به این ترتیب هنگام برخورد خودرو به این جداکننده های پلاستیکی از سقوط آن ها به دره جلوگیری کند و آن خودرو را به سمت جاده برگرداند. می توان بعد از قفل کردن جداکننده ها به یکدیگر، زاویه دلخواه و مناسب محل را ایجاد کرد.

به طور خلاصه می توان گفت که انواع مختلفی از جداکننده های پلاستیکی پر از آب طراحی و تولید شده اند، که هر کدام برای هدف خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. این نکته را فراموش نکنید، که کیفیت ساخت و ساز جداکننده های پلاستیکی پر از آب بسیار بالا است، به طوری که حتی در شرایط سخت در مقابل سایش و یا پاره شدن نیز بسیار مقاوم عمل خواهند کرد.فروشگاه تجهیزات ترافیکی ایمن وان  عرضه کننده انواع تجهیزات نیوجرسی ترافیکی آماده ارائه خدمات به مشتریان می باشد.

WhatsApp
Telegram
Facebook
دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

سرعت گیر چیست؟ انواع سرعت گیر و ویژگی آن‌ها

سرعت گیر چیست؟ انواع سرعت گیر و ویژگی آن‌ها

در هر نقطه­‌ای که وسایل نقلیه و مردم در کنار هم حضور داشته باشند، مسئلۀ ایمنی مطرح می­‌شود. در برخی از مناطق و خیابان­‌ها محدودیت­‌هایی برای سرعت خودروها در نظر گرفته شده است؛ امّا همیشه افرادی هستند که به­ دلایل مختلف قوانین را نقض کرده و از سرعت مجاز سریع­تر حرکت می‎‌کنند. از چه مانعی می‌­توان در جهت کاهش سرعت و پای­بندی به سرعت مجاز استفاده کرد؟ یکی از این موانع سرعت گیر است؛ امّا سرعت گیر چیست؟ انواع سرعت گیر برای کاهش سرعت خودروها کدامند؟ این‌­ها سؤالاتی هستند که در ادامۀ مطلب قصد پاسخ­گویی به آن‌ها را داریم.

سرعت گیر چیست؟ انواع سرعت گیر

سرعت گیر مانعی برای کاهش سرعت خودروها است که در مناطق مختلف نصب می­‌شود. به­‌طور معمول، این مانع ترافیکی در محل­‌هایی بیشترین کاربرد را دارد که محل عبور وسایل نقلیه و عابرین پیاده به‌هم نزدیک هستند. محل­‌هایی مانند مدارس، خط عابرپیاده، ایستگاه اتوبوس، مراکز خرید و موارد مشابه در لیست مناطقی قرار می‌گیرند که به­‌طور حتم سرعت گیر در آن‌ها وجود دارند. به­‌طور کلی سرعت گیر به منظور حفظ امنیت جان عابرین پیاده نصب می­‌شود. با کاهش سرعت خودرو در این مناطق، درصورت بروز مشکل زمان کافی برای تصمیم‌­گیری درست برای راننده و عابر پیاده وجود دارد؛ اما درصورت نبود این مانع ممکن است شاهد تصادفات هر روزه در مناطق نام‌برده شویم.برای عبور از این مانع ترافیکی باید راننده سرعت خودروی خود را تا ۲۰ کیلومتر برساعت، از حد سرعت مجاز کاهش دهد. این مقدار کاهش سرعت و عبور کند خودرو از سرعت گیر، فرصت تصمیم­‌گیری برای عبور و مرور را برای عابرین پیاده فراهم می­‌کند. اگر خودرو از کاهش سرعت در عبور از این موانع ترافیکی ممانعت کند، ممکن است خساراتی به خودروی خود وارد نماید. سطح خسارات وارد شده با سرعت خودرو نیز رابطۀ مستقیم دارد. به ­این معنی که هرچه سرعت خودرو در زمان عبور از سرعت گیر بیشتر باشد، خسارت وارده به خودرو نیز بیشتر می‌شود. دسته‌­بندی انواع سرعت گیر براساس جنس مواد اولیۀ به‌کار رفته در آن تعیین می­‌شود.

انواع سرعت گیر ترافیکی بر اساس مواد تشکیل‌دهنده

سرعت گیرها براساس مواد اولیۀ تشکیل‌دهنده آن، به سه دسته تقسیم­‌بندی می­‌شوند. این انواع شامل: سرعت گیر پلاستیکی، سرعت گیر لاستیکی و سرعت گیر آسفالتی است.

سرعت گیر پلاستیکی

جنس این مانع ترافیکی از پلی‌اتیلن سخت بوده و از مقاومت بسیار خوبی در برابر فشار بهره‌­مند است. سرعت گیر پلاستیکی به­ مانند تکه‌­هایی از پازل تولید می­‌شوند. سپس براساس عرض خیابان مورد نظر به صورت یکپارچه در کنار یکدیگر نصب می­‌شوند. بنابراین در زمان شکستگی و یا جداشدن یک تیکه می­توان به ­سرعت آن را جدا و تعویض کرد و نیاز به تعویض و تعمیر کل سرعت گیر نیست. این عمل سبب صرفه‌­جویی در هزینۀ تعمیر نیز می­‌شود.

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیرهای لاستیکی برخلاف دیگر انواع سرعت گیرها سازگاری بهتری با تایر خودروها دارند. جنس لاستیکی و انعطاف‌­پذیر سرعت گیر لاستیکی این مزیت را دارد که در زمان برخورد شدید خودرو با این مانع­ ترافیکی آسیب کمتری متوجه خودرو باشد. در شرایط آب‌وهوایی بسیار گرم ممکن است آسفالت ترک بخورد؛ امّا سرعت گیر لاستیکی به­‌دلیل وزن بسیار سبک و انعطافی که دارد می­تواند تا ۵۰ تن بار را تحمل کند.

سرعت گیر آسفالتی

به‌­صرفه‌­ترین نوع سرعت گیر، مدل ساخته شده از آسفالت است. در ساخت این مانع ترافیکی می­توان تا حد چشم­گیری صرفه‌­جویی کرد؛ امّا شکل­دهی به­ آسفالت برای تبدیل آن به­‌سرعت گیر کمی دشوار است.

چگونگی نصب سرعت گیرهای لاستیکی و پلاستیکی

سرعت گیرهای پلاستیکی و لاستیکی به­ دلیل ساختار پازل شکلی که دارند، به ­صورت یکپارچه در کنار یکدیگر نصب می‌­شوند. برای نصب این سرعت گیرها پس از مشخص نمودن محل نصب، با استفاده از چسب­‌هایی خاص سرعت گیرهای لاستیکی و پلاستیکی را درکنار یکدیگر قرار می‌­دهند و سپس به کمک پیچ­‌های مخصوص، آن­ها را به زمین محکم می­‌کنند. نصب غیراصولی سرعت گیرها نیز خود می­‌تواند حادثه‌آفرین باشد؛ زیرا با جدا شدن یک تیکه از پازل سرعت گیر، اغلب خودروها برای عدم کاهش سرعت، قصد عبور از قسمت جدا شده را دارند. بنابراین برای پیش‌گیری از این مهم، باید در نصب و نگه‌داری از آن دقت کافی به خرج داد.

معایب و مزایای سرعت گیر

برای این مانع ترافیکی مزایا و معایب زیادی را می­توان بیان کرد.

مزایا

  • کاهش میزان تصادفات در مناطق عبور و مرور عابرین پیاده
  • پیش‌گیری از خواب‌آلودگی راننده و افزایش توجه به مسیر
  • کنترل سرعت خودروها
  • هشدار به راننده

معایب

  • کاهش سرعت عبور و مرور خودروها
  • استفاده از مسیرهای جایگزین به­دلیل سختی عبور از سرعت گیر
  • افزایش استهلاک خودرو در زمان برخورد با سرعت گیربه‌­طور کلی می­توان گفت مزیت‌های آن به ­دلیل محافظت از جان عابرین پیاده مهم‌تر از معایب آن است. برای کاهش معایب سرعت گیرها می­توان راه‌کارهای مختلفی را ارائه و پیاده­‌سازی کرد.

کاربرد سرعت گیرها

اولین و اصلی‌­ترین کاربرد سرعت گیرها، محافظت از جان عابرین پیاده است؛ امّا این مانع ترافیکی کاربردهای دیگری نیز دارد. یکی از مهم‌­ترین آن­‌ها که در بیشتر جاده‌­ها مشاهده کرده‌­اید، نصب سرعت گیر قبل از رسیدن به پلیس­‌راه‌­های بین شهری و ایست‌ و بازرسی‌­ها است. برای کاهش سرعت خودروهای عبوری و بازرسی آن‌ها توسط نیروی انتظامی و راهنمایی‌ و رانندگی، این موانع ترافیکی بسیار کاربردی هستند. هم‌چنین در مسیرهای منتهی به جایگاه­‌های پرداخت عوارض جاده‌­ای نیز این مانع ترافیکی به‌­صورت چند عدد پیاپی نصب می­‌شود.پس از پاسخ به سؤال مهم «سرعت گیر چیست؟ انواع سرعت گیر کدامند؟» دریافتیم که سرعت­ گیر ها یکی از مهم­ترین و کاربردی­‌ترین تجهیزات ترافیکی هستند. این محصول کاربردی می­‌تواند تا حد بسیار زیادی از بروز تصادفات جاده‌­ای و شهری جلوگیری کند. در زمان خرید مانع ترافیکی از جنس پلاستیکی و لاستیکی، توجه به جنس مواد اولیۀ به‌کار رفته در آن می‌­تواند تا حد زیادی سبب کاهش هزینه­‌های نگهداری و تعمیر سرعت گیر شود. چرا که کیفیت و مرغوب بودن جنس مواد اولیه، سبب افزایش طول عمر سرعت گیر شده و به ­این ترتیب می­توان در هزینۀ تعمیر و نگه‌داری آن صرفه‌­جویی کرد. برای خرید و دریافت مشاوره خرید می‌­توانید از کارشناسان زبده شرکت تولیدی ایمن وان بهره‌­مند شوید. این شرکت تولیدی تجهیزات ترافیکی با داشتن رزومه‌­ای درخشان در صنعت تجهیزات ترافیکی و پارکینگی، برندی قابل اعتماد و اطمینان است.

دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

تجهیزات پارکینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

تجهیزات پارکینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

یکی از مکان‌هایی که همه ما در طول هفته ممکن است بارها گذرمان به آنجا بیفتد، پارکینگ‌های عمومی است. تجهیزات ایمنی و رفاهی به کار برده شده در این فضاها شاید زیاد به چشم نیاید، اما زمانی معنا پیدا می‌کند که به واسطه کمبود ایمنی، به خودروها و یا سرنشینان آسیبی وارد شود و یا سرنشینان خودرو برای پرداخت وجه و… دچار مشکل شوند. در اینجا قصد داریم درمورد تجهیزات ایمنی و رفاهی پارکینگ‌ها صحبت کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

تجهیزات پارکینگ عمومی

امروزه باتوجه به افزایش مشغله عمومی، اکثر مردم تمایل دارند در کوتاه‌ترین زمان ممکن پارکینگ موردنظرشان را بیابند و بدون هیچ مشکلی در آن رفت و آمد داشته باشند. خوب است بدانید که باتوجه به پیشرفت علم و تکنولوژی، سیستم‌های مدیریتی و تجهیزات پارکینگ‌ ها نیز متحول شده‌اند و بااستفاده از فناوری‌های نوین تولید می‌شوند. به کمک این دسته از تجهیزات پیشرفته، شاهد ایجاد پارکینگ‌هایی با امنیت ترافیکی بالا و مکانیزه در سطح شهرها هستیم. در ادامه مطلب چند مورد از این سیستم‌ها و تجهیزات را معرفی خواهیم کرد.

گارد ستون لاستیکی

یکی از تجهیزات ایمنی بسیار مهم که نیاز است در تمامی پارکینگ‌ها استفاده شود، محافظ ستون است. این محافظ ها، بر روی لبه‌های ستون پارکینگ‌ها نصب می‌شود و از آسیب وارد شدن به اتومبیل و شکسته شدن لبه‌های ستون‌ها جلوگیری می‌کند. از آنجایی که این ابزار با استفاده از جنس تمام لاستیک ساخته می‌شود، مقاومت خمشی مناسب داشته و دربرابر نوسانات دما نیز مقاوم می‌باشد. در نتیجه، شکل و کارکرد خود را در شرایط مختلف حفظ می‌کند.معمولا بر روی این لاستیک‌ها به صورت شبرنگ علامت‌هایی برای هشدار نصب شده تا رانندگان در شب و در صورت قطعی برق و یا هر مشکل دیگر بتوانند ستون‌های بر سر راه خود را ببینند. لازم است بدانید که از این لاستیک‌های ایمنی بر روی دور تا دور دیوارهای پارکینگ نیز نصب می‌شود و از وارد شدن ضربات به دیوارها جلوگیری می‌کند.

استاپر پارکینگ

استاپرها از آن دسته تجهیزات مفیدی هستند که از آن‌ها می‌توان هم به منظور راهنمایی خودروها استفاده کرد و هم به جهت ایجاد شرایط ایمن‌تر کاربرد دارند. طرز استفاده از استاپرها در پارکینگ‌های عمومی بدین ترتیب است که آن‌ها را در جلو یا کنار خودروها قرار می‌دهند تا از برخورد با دیوارها و سایر اتومبیل‌های پارک شده، جلوگیری کنند. به وسیله استاپر می‌توان رانندگانی که مهارت کم‌تر دارند و یا رانندگان اتومبیل‌های بزرگ، که دید محدودی دارند را، راهنمایی کرد تا در محل مناسب پارک کنند. استاپرها با متریال‌های گوناگونی، مانند پلاستیک و یا بتن تولید و در محل موردنظر نصب می‌شوند.

سرعت‌گیر پارکینگ

سرعت‌گیرهای استفاده شده در پارکینگ‌ها، به طور کلی به دو نوع لاستیکی و پلاستیکی تقسیم می‌شوند. سرعت‌گیرهای لاستیکی، که به منظور کاهش سرعت اتومبیل‌ها و حفظ ایمنی آن‌ها در فضای پارکینگ نصب می‌شوند، قدرت تحمل وزن بیشتری داشته و به راحتی قابل حمل می‌باشند. این نوع سرعت‌گیرها به دلیل انعطاف بالایی که دارند، به خوبی گرمای محیط را تحمل می‌کنند و سازگاری قابل قبولی با محیط دارند. به طور کلی سرعت‌گیرهای لاستیکی مزایای بیشتری نسبت به نوع پلاستیکی آن دارند.

صفحه ضد لغزش رمپ پارکینگ

یکی دیگر از تجهیزات ایمنی پارکینگ‌ها، صفحات ضد لغزش رمپ است که از جنس گالوانیزه ضد زنگ ساخته می‌شوند. آج‌هایی که بر روی این صفحات طراحی می‌شوند، یکی از راه حل‌های مقرون به صرفه برای کاهش خطرات و آسیب‌های احتمالی در رمپ‌های پارکینگ‌ها و… محسوب می‌شوند. این صفحات به منزله جایگزینی مناسب و مادام‌العمر برای نوارهای ترمز هستند.

آینه‌های محدب پارکینگی

رمپ‌های پارکینگ‌های عمومی یکی از مکان‌هایی هستند که بیشترین تصادفات در آن‌ها رخ می‌دهد. استفاده از آینه‌های محدب در پارکینگ‌ها، تصادفات را تا حدود زیادی کاهش داده و دید رانندگان را نسبت به مسیر بازتر می‌کند.

دستگاه پرداخت وجه خودکار

از زمانی که سیستم‌های پرداخت وجه خودکار در اکثر پارکینگ‌های سطح شهر قرار داده شدند، شرایط راحت‌تری برای شهروندان ایجاد گردید. این نوع دستگاه‌ها یکی از تجهیزات پارکینگ‌های امروزی هستند که عملکرد ساده‌ای دارند و استفاده از آن برای عموم مردم آسان و قابل فهم می‌باشد. کارکرد این سیستم‌ها به این صورت است که هنگام عبور از راهبند، توسط این دستگاه‌ها بلیطی به صورت اتوماتیک ارائه می‌شود. این بلیط را باید نزد خود نگه دارید تا زمانی که از پارکینگ خارج می‌شوید، آن را به دستگاه برگردانید.سیستم اتوماتیک پرداخت وجه باتوجه به مدت زمانی که اتومبیل شما در پارکینگ پارک شده، هزینه را محاسبه و هنگام خارج شدن آن را از طریق کارت بانکی از شما دریافت می‌کند. زمانی که هزینه مشخص شده را پرداخت کردید، راهبند پارکینگ بالا رفته و می‌توانید خارج شوید. بلیطی که شما به دستگاه برمی‌گردانید، به راننده بعدی ارائه می‌شود و این چرخه در طول شبانه روز ادامه خواهد داشت.

سیستم کنترل تردد هوشمند

یکی از محبوب‌ترین و کارآمدترین تجهیزات پارکینگ‌های عمومی در حال حاضر، سیستم‌های کنترل تردد هوشمند هستند. در عصر امروز، انسان‌ها به دلیل ماندن در ترافیک‌های طولانی، زمان زیادی را در رفت و آمدهای خود از دست می‌دهند. در این شرایط، زمانی که با استفاده از یک سیستم خودکار از ورودی پارکینگ عبور ‌کنند، موقعیت خیلی خوشایندتری خواهد بود؛ چراکه تا حدود زیادی در زمان آن‌ها صرفه‌جویی می‌شود. استفاده از سیستم کنترل تردد هوشمند، نه تنها بسیار آسان و کاربردی است، بلکه قیمت مناسبی داشته و گزینه مناسبی برای پارکینگ‌های عمومی شهری محسوب می‌شود.نحوه استفاده از این سیستم به این صورت است: زمانی که راننده وارد پارکینگ می‌شود، بدون نیاز به توقف، زمان ورود او توسط دستگاه‌های خودکار ثبت می‌شود. این عمل از طریق صفحات نصب شده در کف پارکینگ صورت می‌پذیرد و ورود و خروج تک تک خودروها ثبت می‌شوند. بنابراین به کمک تکنولوژی، به سریع‌ترین شکل ممکن رفت و آمد اتومبیل‌ها کنترل می‌شود و از اتلاف وقت نیز جلوگیری خواهد شد.

سیستم پارکینگ هوشمند RFID

از سیستم پارکینگ هوشمند برای تشخیص فرکانس رادیویی استفاده می‌شود و از آن می‌توان در سیستم‌های کنترلی ورود و خروج پارکینگ‌ها استفاده کرد. RFID یکی از تجهیزات پارکینگ‌های عمومی است که به منظور کنترل سریع و آسان استفاده می‌شود. به بیانی بهتر، شما با اسکن کارت خود به راحتی می‌توانید به پارکینگ‌های سطح شهر وارد شوید. لازم است بدانید که سیستم کنترلی RFID شعاع بزرگی جهت مکانیزم تشخیص دارد که در برخی موارد می‌تواند بسیار مفید واقع شود. به عنوان مثال، این سیستم می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن تمامی خودروهای موجود در پارکینگ را شمارش کند. نکته جالب دیگر درمورد این سیستم‌ها این است که آن‌ها هیچ‌گونه نیازی به مانیتور و کامپیوتر ندارند و همین امر تا حدود زیادی هزینه استفاده از آن‌ها را کاهش می‌دهد.

سیستم کنترل هوشمند پارکینگ رباتیک

سیستم‌های رباتیکی که در پارکینگ‌ها به کار گرفته می‌شوند، به راحتی قابل جابجایی هستند و به تعداد زیاد و در محل پارک هر خودرو نصب می‌شوند. زمانی که صاحب خودرو از ماشین پیاده شود، توسط این سیستم‌ها بلیطی به وی ارائه شده و زمان خروج این بلیط به سیستم برگردانده می‌شود و پس از آن راننده اجازه دارد خودروی خود را از محل پارک خارج کند. تمام فرآیندهای این سیستم‌ به صورت کاملا اتوماتیک انجام شده و تا حد زیادی از اتلاف وقت جلوگیری می‌شود.پارکینگ‌های عمومی یکی از مکان‌هایی است که به صورت روزانه رفت و آمدهای زیادی در آن رخ می‌دهد. به همین دلیل لازم است برای ارائه بهتر خدمات شهروندی، از تجهیزات کارآمد در این فضاها استفاده شود. تجهیزاتی که در پارکینگ‌ها استفاده می‌شوند، به هدف حفظ ایمنی، بهره‌وری انرژی، زیبایی شناسی و صرفه‌جویی در زمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما می توانید بهترین و با کیفیت ترین تجهیزات پارکینگ را از تولید کننده تجهیزات ترافیکی و پارکینگ ایمن وان بخواهید.

دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

تجهیزات کنترل ترافیک چیست و در محیط شهری چه کاربردی دارد؟

تجهیزات کنترل ترافیک چیست و در محیط شهری چه کاربردی دارد؟

از آنجا که هدف اصلی علائم راهنمایی و رانندگی کمک به جلوگیری از تصادفات و محافظت از افراد در جاده است ، برای نشان دادن علائم راهنمایی و رانندگی بسیار مهم است تا بتوان از تجهیزات کنترل ترافیک استفاده کرد و آنها را به گونه ای قرار داد که رانندگان زمان کافی برای پاسخگویی به دستوری که هر علامت داشته باشند. علائم راهنمایی و رانندگی طیف گسترده ای از اطلاعات ، از محدودیت سرعت تا اطلاعات مربوط به محل و زمان چرخش را فراهم می کند. در این مطلب ، ما در مورد تجهیزات مختلف ایمنی حمل و نقل جاده ای و مدیریت ترافیک که در دسترس است بحث می کنیم. علاوه بر این ، ما در کجا و چه زمان از تجهیزات ایمنی جاده برای جلوگیری از تصادفات و افزایش ایمنی کلی جاده استفاده می کنیم.دستگاه های کنترل ترافیک با ارائه شاخص های دیداری یا لمسی ، رانندگان را هدایت ، راهنمایی و اطلاع می کنند. دستگاه ها به چهار دسته اصلی:  تابلو و علائم هشدار و اخطار، خط کشی ها و علامت گذاری های جاده،  موانع یا جداکننده ها و چراغ خطر و چراغ های هشدار دهنده تقسیم می شوند.

تجهیزات ترافیکی

برای مدیریت ترافیک معمول ، روزانه در جاده ها، شهر و سیستم های بزرگراهی استفاده می شود. یک چراغ راهنمایی یا یک سیگنال در یک تقاطع جریان روان ترافیک را از طریق مناطق خاص تضمین می کند.هنگام راه اندازی دانشگاه ، مرکز خرید یا پارکینگ بزرگ ، ایمنی ترافیک به عهده برنامه ریز پروژه است. کنترل عالی ترافیک از گردش تا تابلو مهم است. خوشبختانه ، در اکثر مراکز و  مکان های عمومی سرعت کمتری را نسبت به جاده های عمومی و بزرگراه ها مدیریت می کنند که خطر را کاهش می دهد. از طرف دیگر ، افراد و اتومبیل ها احتمالاً جاده را با عابران پیاده ای که ممکن است از پارکینگ ها به طور نامناسب عبور کنند ، تقسیم می کنند.  

انواع تجهیزات کنترل ترافیک در محیط های شهری

در محیط های شهری از محدوده وسیعی از ابزارهای کنترل ترافیک استفاده می شود که می توانند با مجموعه های کوچکتر سازگار شوند. با این حال ، در خیابان ها تمرکز راننده تمرکز بر روی علائم و نشانه ها است. در مجموعه های کوچکتر، تابلو علامت گذاری و دست انداز ها و جدا کننده ها ممکن است سهم بیشتری از این تجهیزات داشته باشند.از تجهیزات ایمنی راهنمایی و رانندگی برای تصادفات استفاده می شود تا اطمینان حاصل شود که ترافیک رو به جلوی ماشینهای متوقف شده هدایت می شود و اجازه دسترسی به وسایل نقلیه اضطراری را می دهد. مواردی که معمولاً در یک محل حادثه استفاده می شود شامل مخروط های ترافیکی با رنگ روشن یا بازتابنده ، چراغ خطر یا چراغ های چشمک زن ، بشکه ها و نوارهای شب تاب می توان نام برد.

تابلو علائم هشدار و اخطار

علائم راه اطلاعات محلی را به رانندگان ارائه می دهد. از مواد بازتابنده در رنگ های با کنتراست بالا ساخته شده اند و در چراغ های جلو در شب بسیار دیده می شوند. علائم ممکن است از کلمات و نمادها برای انتقال معنی استفاده کنند. علائم نظارتی مهمترین علائم در جاده ها هستند. آنها روش استفاده قانونی از جاده عمومی را اعلام می کنند.تابلو کنترل تقاطع رفتار مناسب را هنگام برخورد جاده ها مشخص می کند علائمی مانند توقف یا توقف برای جلوگیری از درگیری و تصادف ضروری است. تغییرات محدودیت سرعت نیز با علائم مشخص می شوند. جهت ترافیک را می توان مشخص کرد ، همانطور که از یک طریق انجام می شود یا علائم ورود به سیستم وجود ندارد. ایستگاههای مجاز یا پارکینگها معمولاً مشخص شده اند. عدم رعایت علائم نظارتی اغلب نقض حرکتی است.علائم هشدار دهنده به رانندگان اجازه می دهد تا از خطرات رانندگی مانند عبور حیوانات یا مسیرهای پیچشی آگاه شوند. برای حداکثر ایمنی نصب شده اند.علائم راهنما یا اطلاعاتی، اطلاعات مسیر و امکانات را برای کمک به رانندگان در یافتن مقصد فراهم می کنند. اطلاعات مسیر و خروج و همچنین مواردی که محل توقف استراحت ، بنزین و غذا و جاذبه های گردشگری را نشان می دهد همه در این گروه قرار می گیرند.

خط کشی و راه سازی

طراحی و خط کشی جاده نوع دیگری تجهیزات ترافیکی که برای  برقراری ارتباط با رانندگان ارائه می شود.از علامت گذاری جاده ها مانند خطوط و پیکان ها ، برای علامت گذاری استفاده صحیح قانونی در  سطح جاده ها استفاده می شود. آنها شامل خطوط توقف ، نشانگرهای خط ، فلش های چرخش خط و موارد دیگر هستند. نشانه گذاری های جاده مانند “sharrow” ، نشان دهنده خطوط دوچرخه با رنگی دیگر در جاده مشترک هستند ، و رانندگان را از الگوهای غیر منتظره ترافیک مطلع می کنند.راه سازی همچنین در کنترل ترافیک نقش دارد برای مثال نوارهای Rumble می توانند خطوط را مشخص کنند و وقتی ماشین از روی آنها می راند ، آنها از طریق صدا و بافت هشدار می دهند که دیگر وسیله نقلیه در لاین نیست. نوارهای رامبل اغلب در مکانهایی استفاده می شود که رانندگان ممکن است از انحراف شدید در جاده عبور کنند و یا در امتداد طولانی که خواب راننده خواب می رود. سایر جاده سازی ها و طراحی محیط زیست رفتارهای خاص رانندگی را از دیگران آسان تر می کند. دست اندازها و سرعت گیرها  ، برش های جاده ای اضافی ، دوربرگردان ها و موارد دیگر می توانند راننده را به رفتار مناسب ترغیب کنند.

موانع و جدا کننده ها

موانع و جدا کننده ها ترافیک را کنترل می کنند ، در مورد خطرات هشدار می دهند و حوادث را کاهش می دهند و انواع مختلفی دارند. مرزهای ترافیکی و مخروط ها اغلب به طور موقت قرار می گیرند تا در اطراف خطرات یا مناطق کاری هشدار دهند.یک مانع کنترل ترافیک همچنین می تواند شامل جداکننده ها یا مجموعه ای از موانع بهم پیوسته باشد که می تواند یک خط کامل را ببندد یا نشان دهد که جاده ای به روی ترافیک بسته است. همچنین می توان از یک مانع عبور و مرور برای محافظت از امکانات حساس مانند فرودگاه ها و ساختمانهای محدود استفاده کرد. بولارد ، نیمکت و کاشتگرهای ساخته شده از بتن مسلح اغلب برای ایمن سازی ساختمان ها از برخورد عمدی یا تصادفی وسیله نقلیه استفاده می شود.موانع بزرگراهی ، مانند جدا کننده جرسی ، به جلوگیری از برخورد مستقیم و علامت گذاری خطوط کمک می کند. بعضی اوقات می توانند با برگرداندن اتومبیل به جاده ، تصادفات با زاویه کم را کاهش دهند یا از آن جلوگیری کنند.مخروط های ایمنی ترافیک رایج ترین دستگاه کنترل ترافیک هستند که در نزدیکی مناطق ساختمانی یا سایر مناطق با خطر فوری مشاهده خواهید کرد. از مخروط های ترافیکی غالباً برای تقسیم خطوط ترافیکی ، تقسیم خطوط ترافیکی مخالف و ارائه کارهای کوتاه مدت نگهداری و خدمات استفاده می شود. این کانال ساز غالباً در مناطقی مورد استفاده قرار می گیرند که اتومبیل ها با سرعت کمتری حرکت می کنند و از نظر اندازه ، عرض و علامت گذاری دقیق بر اساس مکان و سایر نیازهای خود دنبال می شوند. بسته به سرعت باد و سرعت ترافیک ، مخروط های ترافیکی می توانند با وزن مخصوص مخروط ها مجهز شوند تا ثبات بیشتری داشته باشند.

چراغ هشدار دهنده ترافیک یا چراغ خطر

چراغ های ترافیکی چشمک زن یا چراغ خطر دارای حسگر نور هستند تا هنگام تاریک شدن هوا روشن شوند. این چراغها معمولا با لامپهای LED ساخته میشوند و معمولاً برای جلب توجه رانندگان به ساخت و تعمیر جاده ها ، بستن جاده ها ، انحراف مسیرها و مواردی از این دست استفاده می شود. چراغ خطر ممکن است در بالای موانع ، مخروط ها ، بشکه ها ، تیرها و مانند آن قرار گیرد. این چراغ ها معمولاً باید ضد آب بوده و با بارش باران مشکلی برایش پیش نیاید.

چراغ راهنمایی و رانندگی

علائم راهنمایی و رانندگی با رنگ های قرمز ، زرد و سبز موارد فراگیر در چشم انداز کنترل ترافیک هستند که سه چراغ استاندارد ممکن است. چراغ چشمک زن ، چه در یک سیگنال سنتی و چه به صورت آویزان به تنهایی ، مرسوم است. با این حال ، بسته به منطقه و رنگ آنها می توانند معانی متغیری داشته باشند. چراغ هایی که به طور مداوم چشمک می زدنند اغلب به عنوان هشدار یا خطرات مشخص می شوند.

تجهیزات ایمنی جاده ها

هنگامی که کارهای جاده در حال انجام است ، نصب تجهیزات مدیریت ترافیک صحیح از اهمیت برخوردار است. این تضمین می کند که جاده ها هم برای رانندگانی که مسافرت دارند و هم برای کارگران جاده ای که زیرساخت ها را نگهداری می کنند ایمن بمانند. الزامات تجهیزات ایمنی راه های مدیریت ترافیک برای هر پروژه متفاوت خواهد بود. آنچه مورد نیاز است به طول پروژه ، ساعات بهره برداری و مکان بستگی دارد.

تعیین محل قرارگیری علائم راه

قبل از نصب علائم راهنمایی و رانندگی در جاده ها ، شهرداری یا شرکت ساختمانی مهندسی را استخدام می کند تا مطالعه ای را در مورد ضرورت یا حتی مفید بودن علائم خاصی در یک مکان خاص انجام دهد. با استخدام مهندس ، شهرداری یا شرکت ساختمانی می تواند اطمینان حاصل کند که علائم راهنمایی و رانندگی به طور تصادفی یا بدون دلیل مشخص قرار نمی گیرند. علائم راهنمایی و رانندگی که به طور مناسب قرار نگیرند می توانند به جای جلوگیری از وقوع حوادث ترافیکی ، منجر به بروز آنها شوند. علائم راهنمایی و رانندگی نیز به منظور جلوگیری از سردرگمی رانندگانی که در مناطق ناشناخته با وسیله نقلیه کار می کنند.تعدادی از سازوکارها توسط مهندس راهنمایی و رانندگی برای برقراری ارتباط با کاربر جاده استفاده می شود. این مکانیسم ها محدودیت های خاص انسان ، به ویژه بینایی را تشخیص می دهند. پیام ها از طریق عناصر زیر منتقل می شوند.

  • رنگ: اولین و به راحتی قابل مشاهده ترین ویژگی دستگاه است. استفاده از رنگهای مختلف برای علائم مختلف مهم است. بیشترین استفاده از رنگ ها قرمز ، سبز ، زرد ، سیاه ، آبی و قهوه ای است. اینها برای کدگذاری دستگاههای خاص و تقویت پیامهای خاص استفاده می شوند. استفاده مداوم از رنگ ها به رانندگان کمک می کند تا وجود تابلوی راهنما در جلو را تشخیص دهند.
  • شکل: دومین عنصری است که توسط راننده در کنار رنگ دستگاه تشخیص داده می شود. دسته ای از اشکال که به طور معمول استفاده می شوند دایره ای ، مثلثی ، مستطیلی و الماسی هستند. دو شکل استثنایی که در علائم راهنمایی و رانندگی استفاده می شود ، شکل هشت ضلعی برای علامت توقف و استفاده از مثلث معکوس برای علامت حق تقدم است.
  • نماد: این آخرین عنصر دستگاهی است که راننده آن را درک می کند. این جنبه مهمی در مورد علائم راهنمایی و رانندگی است. برای درک آسان توسط راننده ، نماد باید کوتاه ، ساده و خاص باشد تا توجه راننده را منحرف نکند. حتی اگر شخصی که قادر به خواندن زبان نیست باید بتواند با استفاده از نماد آن را درک کند.
  • الگو یا پترن: به طور معمول در استفاده از علائم راهنمایی و رانندگی ، مکمل علائم راهنمایی و رانندگی استفاده می شود. عموماً از خطوط صاف ، خطوط صاف دوتایی و نقطه چین استفاده می شود. هر الگو معنای متفاوتی را منتقل می کند. استفاده مکرر و مداوم از الگو برای انتقال اطلاعات توصیه می شود تا رانندگان به انواع مختلف علامت گذاری عادت کنند و بلافاصله آنها را تشخیص دهند.